mandag den 18. april 2011

Electrifying....

Først synes jeg da lige i skal vide at jeg er et skridt nærmere et nyt og fantastisk job - mere info følger imorgen :) Men kryds fingre..

Nu til noget nyttigt, for jer :)




Det evige problem for mange piger med typisk skandinavisk (fint) hår, statisk elektrisk hår! hader vi det? oooh yeeds.. Men ihvertfald lidt råd herfra til hvordan du kan få det til at være lidt mere artigt !
Altid altid brug balsam, og jeg gider ikke høre jeres undskyldninger med det bliver fladt af det, for det skal jo kun i spidserne - ikke i hovedbunden hvor det kan tynge, forstået ? :) hehe.. godt...
Balsam tilfører fugt til dit hår og det blødgøre, hvilket kan være med til at hvert hårstrå har sværere ved at "løfte" sig og være "elektrisk" ..
Hvilken som helst balsam kan bruges, dog undgå dem fra supermarkedet da det er propfyldt med silicone og sulfo..
Igen kan jeg anbefale Redkens Clear moisture og til det lidt tykkere krusede hår, Smooth down som du ser på billedet nedenfor...




Nu til styling produkter der kan afhjælpe og som også kan have andre fede funktioner !
- SALTVANDSPRAY er lykken :) Med en saltvandspray kan du både få et vildt, rodet og sexet beach look hvis du sprayer den i længderne både før og efter føntørring. Og du kan nøjes med at komme den i langs hovedbunden inden føntørring for at få volume, og til sidst kan du med lette sprøjt og god afstand fra håret bruge den som en slags hårlak til at komme af med det elektriske hår og samle håret en smule..
Denne her fra Wella er helt klart pengene værd!!





Du kan også vælge at bruge en "våd-hårlak" til at fixere/låse det færdig stylede hår, her skal du helt sikkert vælge Loréals Fix Design som faktisk er forholdsvis billig og kan købes i de fleste saloner og på nettet.
Den er super god fordi du kan rode i håret i løbet af dagen og sætte det på ny hvis det trænger til et nyt løft, evt efter en cykeltur, fordi den er "våd" kan du ikke rede den ud som med en alm "tør" hårlak .. den er også så god til opsætninger, brude hår osv da den simpelthen bare holder og nærmest stivner håret hvis man bruger meget.. Den burde alle ha´...  Den ser således ud ...



http://shampoo-pusher.dk/haarpleje-produkter/118-loreal-tecni-art/1000641-fix-design-200-ml/
(spar lidt på dette link) :)


Sad og rodede lidt i mine billeder og nu skal i se en lækker tøs som bare er så modig med sit hår, jeg klippede hende og fik næsten frie tøjler - se resultatet og overvej at klippe dine lange lokker af , koom nu :)


Smukke Kimmie...




 Håber i kan bruge dagens tips og produkter... :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar