lørdag den 23. april 2011

Op med håret.....

Så blev det tid til et nyt indslag, tænkte at nu er varmen kommet og så skal du da til at have håret oppe, det kan ske på en helt casual måde så det ikke virker for "sat" :)

Jeg er bare helt vild med fletninger, alle mulige slags.. På den der lidt hippie-agtige måde !!
Nu er det selvfølgelig ikke alle der er lige gode til at flette hår, men hvis bare du kan grund teknikken så er det super godt for så kan du nemlig hurtigt fikse det op ved at rode lidt i den så det bliver lidt uldet og evt sætte et hårbånd eller andet hårpynt i, så får du det helt rigtige lækre sommer look uden at du ligner en der skal til galla fest - Og til de mere øvede, så er det også sååå fint med sildebens flet eller franske fletninger..

Nå men her et par eksempler på nogle frisurer jeg bare elsker :)


de 2 til højre har jeg lavet :)


Lige lidt jeg fandt på nettet også :







Det sidste billede med fletningen og det lyser hår, er jo super flot til en sommerdag hvor man ikke skal være for fin og heller ikke ligne en der lige er rullet ud af sengen, den kræver virkelig utroligt lidt øvelse.. Du starter bare med at tage alt dit hår til den ene side hvor du så begynder at lave en almindelig fletning som de fleste kender - Så kommer du lige lidt hårlak i og så begynder du ellers bare at hive lidt i det, så det får et lidt mere tottet look som på billedet... Ganske simpelt, men det er jo så fint :)

Er også vild med midter skilning, lange lokker og hårbånd som på det øverste billede, det er bare så fedt til et par cowboy shorts og løs t-shirt eller top her til sommer... og så lige en pang farve på neglene så er sommer looket med et touch af hippie fuldført :) Så kom i sving de damer, ingen undskyldninger for ikke at bruge lidt ekstra tid på dit hår ....


Uhhh denne her er altså også bare flot, sådan lidt romersk :) Men den skal man nok lige ha´lidt hjælp til hvis man i forvejen føler sig lidt lost i hår junglen ....




En rigtig god hårlak til de her frisurer, som ikke skal se helt klistrede ud men nærmere bare have en smule "hold" i det så det ikke falder sammen, kunne være denne her fra Redken - Quick dry nr. 18..




Så forresten lige en hjemmeside med ret billige redken produker : http://www.pooz.dk/   :)

Ps. kan også bruges til at dræbe/fryse diverse klamme sommer kryb og onde myg ... Haha...

Hav det fantastisk tøser - god hårlyst :) peace..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar