søndag den 17. april 2011

Plej dit hår og husk .....

- B-vitaminer!!! Det er super vigtigt for et stærkt og glasfuldt hår, og tilmed også din hud og negle.. Så hvis du ikke får dine B vitaminer gennem din daglige kost så smut da lige ned og køb det som vitaminpille, hvorfor ikke gøre alt hvad man kan få at få smukkere hår :) B-vitaminer får man blandt andet fra fuldkornsprodukter, mælkeprodukter, bælgfrugter og rå grøntsager..
Så ved du dét ...



Udover det skal du selvfølgelig huske at pleje dit hår bedst muligt. Nu hvor solen titter frem og det er lidt mere udsat har alt hår brug for fugt fugt fugt - Spar et andet sted og brug lige den 50er ekstra på en god shampoo og balsam, det er bare så vigtigt. Dog et lille sparetip her, gå ind på http://www.lookfantastic.com/ her kan du få billige redken produkter og mange andre lækre mærker, du kan virkelig spare mange penge og da varerne bliver sendt fra England undgår du høje told gebyrer, dog et lille leverings beløb på 40kr.

Kan stærkt anbefale Clear Moisture fra Redken som giver dig alt den fugt dit hår behøver, og så dufter det så lækkert...



Og hvis du skal opholde dig meget i solen, ud og rejse eller bade i det skønne hav eller i poolen så prøv deres sol serie - Color extend sun..


Til sidst, men ikke mindst - Hvis du i ny og næ vil gøre noget ekstra godt for dig selv og dit hår så skal du helt klart bruge de 100-200kr det koster at gå ind hos en frisør og få en hårvask og en hårkur MED massage.. Massagen øger nemlig blodcirkulationen i hovedbunden og det sætter gang i hårrødderne.. og så er det jo noget af det mest fantastiske at få en hovedbunds massage :) I love it...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar